Despre mine

Bună, eu sunt Diana.

  • Happy Mom de Cezar Alexandru
    Iubitoare de călătorii și dezvoltare personală.
  • 35 de ani (până pe 1 Martie 2020), dar mă simt ca la 25, trăiesc și mă bucur de toate lucrurile mărunte de care nu m-am bucurat în my early 20’s.
  • Prietenii zic că prin venele mele curge Red Bull în loc de sânge (deși nu mai consum energizante de mult), o fi efectul întârziat.
  • Suceveanca mutata de 14 ani în București (după 4 poposiți în Iași – cu facultatea).

Carieristă workoholică convinsă, cu studii în administrație publică, două mastere în marketing și project management, 14 ani de muncă în domeniu, n traininguri și certificari. Nu mi-a făcut nimeni statuie, dimpotrivă, workoholismul mi-a mâncat ficații și sănătatea (la propriu) și mă miram de ce medicii ziceau că nu pot rămâne însărcinată. Slava Domnului s-au înșelat și a apărut minunea când nu mă așteptam.

La 30 am început să deschid puțin ochii (probabil era criza vârstei). Prin urmare am intrat în proces de căutare, redescoperire, transformare. Am început să investesc timp în pasiunile mele – călătorii, dezvoltare personală, citit, scris, tot felul de proiecte și activități creative.
Tot atunci mi-am propus să fac bani din aceste pasiuni – nu de alta dar nu vreau să aștept să vină weekendul, concediul, să se coacă strugurii, “să câștig la loto”, “să crească copilul”, “să slăbesc 30kg”, să ajung la pensie, ca să vizitez toată lumea sau să mă bucur de lucrurile cu adevarăt importante.

Prin urmare am inceput să îmi valorific pasiunile prin intermediul unor proiecte personale. Cred ca sunt pe direcția care trebuie și lucrez activ la visele mele în timp ce am grija de minunea mea și fac alte 1000 de chestii like any normal usual mom.

Pentru mine aceasta este o călătorie spre cea mai bună versiune a mea, făcând lucrurile pe care le iubesc.

That’s it! Story of my life! Nice to meet you și sunt recunoscătoare că am ocazia să vă împărtășesc aici gândurile mele, experiențe, și lucruri sper eu utile.

Scopul acestui blog este să inspire și alte persoane să se descopere, să investească în dezvoltarea lor personală, să facă alegerile care să îi ducă spre fericire și împlinire, să călătorească, să-și acorde mai multă atenție lor, oamenilor și lucrurilor pe care le iubesc, să aibă curajul de a-și urma visurile!

La finalul vieții nu contează unde am ajuns, ci amintirile care ne-au rămas și ceea ce am lăsat în urma noastră. Așa că hai să apreciem, să iubim și să valorificăm la maxim această frumoasă călătorie numită VIAȚĂ!

Be grateful for what you have now. The struggle ends when the gratitude begins! Just LOVE THE JOURNEY!