Tu ce faci pentru visul tau?

De cativa ani tot ma tin sa imi fac un “vision board” si pana anul acesta niciodata nu m-am putut tine de el. Intr-un final am reusit – poza de aici reprezinta rezultatul 😀 Cred ca e destul de reusit nu-i asa? Am transformat peretele din sufragerie in copacul visurilor mele, cu cele mai indraznete destinatii in care vreau sa ajung si nu numai. Targetul meu e ca treptat sa inlocuiesc aceste poze cu altele reale, luate de la fata locului. 

Pentru cine nu e familiar cu termenul, un vision board este un mod foarte util prin care putem sa ne pastram focusul pe lucrurile pe care dorim sa le obtinem mai devreme sau mai tarziu. Poate lua orice forma. Unii folosesc o tabla pe care pun imaginile cu ceea ce isi doresc in viata, ce vor sa faca sau sa devina. Altii isi pun magneti pe frigider.  Frigiderul meu insa e plin cu magneti de unde am fost, asa ca am cautat alta forma.

“Tot ceea ce mintea unui om poate concepe și crede, poate realiza” – asta e ceea ce spune Napoleon Hill in cartea lui “De la idee la bani”.  Pur si simplu vizualizarea lucrurilor pe care ni le dorim si credinta ca le vom obtine ne pot duce la a ne vedea visurile implinite.  Atunci cand avem in fata noastra obiectivele pe care vrem sa le atingem, cand  traim acea dorinta arzatoare de le vedea materializate, toate actiunile noastre ne duc mai aproape de ceea ce ne dorim.

Sunt de parere ca fiecare are in el capacitatea de a-si folosi forta interioara pentru a obtine tot ceea ce isi doreste in viata. Din nefericire nu suntem suficient de pregatiti sa ne folosim de ea, sau ne lovim de anumite bariere mentale pe care ni le-am construit de-a lungul timpului in baza experientelor traite. Puterea mintii este una dintre cele mai puternice forte si unelte pe care omul le are la indemana. Personal la asta lucrez acum, sunt intr-o continua dezvoltare personala si lucrez la cea mai buna versiune a mea de pana acum.

Nu stiu ce drum va urma viata mea in perioada urmatoare, nu am stabilit clar o harta cu data clara cand voi bifa aceste destinatii – this is work in progress. Anul acesta e un an de mari provocari si personal tot ce stiu e ca imi doresc din tot sufletul sa ajung acolo si nu numai. Asa ca am hotarat sa dau share la copacul meu de vise. Si imi propun ca in urmatorii ani sa aratat lumii cum pozele vechi vor fi inlocuite de poze noi, care vor reflecta experientele reale.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *