Reintoarcere in Budapesta

Tocmai ce am revenit dintr-o scurta vacanta in Budapesta – un oras absolut fabulos! E a doua oara cand vin aici si pot spune ca m-am incarcat de emotie. Prima oara a fost o experienta intensa pe care acum am repetat-o cel putin la acelasi nivel. Mi-am umplut telefonul de poze din prima zi, sa vezi apoi distractie cum sa fac sa mai golesc din el 😀
Daca nu ai fost inca acolo – croaziera pe Dunare pe timp de zi si noapte – e un must do. Prima oara a fost atat de frumos, incat am zis sa o repet din nou.

Daca vrei sa ajungi in toate locurile principale de vizitat cel mai simplu e sa iei Hop on Hop Off si sa te opresti direct la locatiile pe care vrei sa le vizitezi. Eu de data aceasta am preferat sa ma plimb pe jos si sa ma bucur de priveliste.

Pentru iubitorii de animale si mai ales pentru copiii, recomand Gradina Zoologica. Gasesti acolo tot ce ar putea bucura un copil care nu a vazut pana acum in realitate ursi polari, elefanti, girafe, rinoceri, tigri, crocodili, anaconda si multe alte specii. Nu e prima gradina zoologica pe care o vad, copilul din mine adora sa le bifeze pe toate daca s-ar putea, chiar daca mi se rupe sufletul un pic sa le vad inchise in spatiul acela mic.

Cert este ca dupa experienta asta mi s-a deschis apetitul pentru mai mult. De abia astept ziua in care sa le vad in libertate. Am pus pe lista mea de to do un safari in jungla. Ramane sa vad pe cand, poate anul viitor? Africa de Sud – Cape Town on the list.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *