Motivul din spatele blogului

M-a intrebat cineva azi ce m-a apucat sa fac un blog. Pe principiul “nu ai ce face? sau care e treaba? ce vrei sa faci cu el?”. Ideea acestui blog nu a venit cu un anume scop de a face ceva cu el. Pur si simplu a fost o actiune pe care mi-am asumat-o ca urmare a calatoriei pe care o parcurg acum. Trec printr-un proces de schimbare, de invatare, de crestere… nu stiu cum sa il numesc neaparat.

De aceea am si ales acest nume – love the journey – iubeste calatoria. Pentru ca eu o iubesc si pentru ca am de gand sa imi creez viata pe care o merit si sa ma bucur pe deplin de calatoria pe care mi-o ofera!

E ideea aceea a lui Harv Eker ce tine de mentalitatea oamenilor bogati , care spune ca acestia invata si se dezvolta permanent versus cei saraci care au senzata ca le stiu pe toate. De exemplu, unul dintre lucrurile pe care le-am invatat este ca cel mai bun mod de a invata ceva este sa o faci intr-un mod sustinut – de repetitie, de actiune, de suport. Un trainer pe care il apreciez foarte mult spunea la un moment dat la un workshop ca actul mecanic al scrisului te ajuta cel mai bine sa iti intiparesti anumite idei.

De aceea am ales sa imi intiparesc anumite idei, sustinand intiparirea lor in subconstientul meu prin scrierea pe acest blog. Vreau sa fac asta cu toate cartile pe care le-am citit in ultima perioada si cu toate lucrurile pe care le invat zi de zi prin experientele pe care le traiesc. Asta nu inseamna ca voi scrie in fiecare zi, ci doar atunci cand voi simti nevoia de a impartasi ceva.

Sunt atat de multe idei faine pe care le-am descoperit la unii autori sau lucruri pe care le-am auzit de la oameni pe care ii admir si ii consider mentori in propriul meu proces de crestere.  Pur si simplu am simtit nevoia de a gasi o forma prin care sa le procesez mai bine, sa mi le insusesc, sa le transform in propriile mele afirmatii mentale. E o modalitate prin care sa imi confirm si sa imi reamintesc care e mindsetul corect pentru a ajunge la lucrurile la care visez.

Si da, planuiesc sa redau aici atat idei inspirate de modele pe care le apreciez cat si experiente care mi-au adus intr-o forma sau alta o schimbare pozitiva in viata mea.

So baby, I am doing this! Poti sa bei o ceasca de cafea si sa ma urmaresti, sa crestem impreuna. Poti sa te lasi inspirat/a  in propria ta calatorie. Hai sa creem cea mai frumoasa versiune a vietii noastre impreuna, pentru ca o meritam pe deplin!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *