Provocare: 100 zile de fericire – 100 de experiente si calatorii!

De cand am inceput sa investesc mai mult timp in dezvoltare personala, am incercat sa imi fac tot felul de planuri si actiuni, exercitii de care sa ma tin ca sa cresc de la o zi la alta. Am observat insa ca la mine cel mai bine merg provocarile. Si iata ca azi mi-a venit o super idee de provocare pe care mi-o lansez singura, dar pe care am de gand sa o impart mai departe cu prietenii mei virtuali.

Daca la randul tau asteptai un semn sau o schimbare pozitiva in viata ta si crezi in Legea Atractiei – acesta este semnul! Intra in provocare: 100 zile de fericire – 100 de experiente si calatorii!

Suntem ceea ce facem in mod repetat – obiceiurile pe care le avem. Inclusiv fericirea vine dintr-un obicei zilnic in care ne bucuram de lucrurile marunte si de experientele pe care le traim. Se zice ca ai nevoie de 21-30 de zile ca sa creezi un obicei nou! 100 e numarul care exprima perfectiunea totala, iar omul care isi leaga soarta de acest numar are parte de succes in tot ceea ce face. Cum ar fi sa faci o actiune mica timp de 100 de zile care sa iti atraga in viata ta fericirea exact asa cum o visezi tu?

Te invit sa iti asumi o actiune mica, zilnica: posteaza o fotografie pe facebook dintr-o vacanta sau o experienta faina din concediu si exprima-ti recunostiinta ta pentru acel moment de fericire.
Am ales sa fac acest exercitiu pe pagina mea personala de facebook – nu cea asociata blogului pentru a ma putea conecta mai usor cu persoanele apropiate mie. Astfel mi-am provocat si cativa prieteni sa faca acelasi lucru si sa impartaseasca timp de 100 de zile 100 de experiente din calatorii si implicit 100 de experiente de fericire!
 Daca tu, care vezi postarea asta simti nevoia sa ni te alaturi pentru a atrage mai multa fericire in viata ta, you are welcomed!
#100daysofhappiness #100travelexperiences  #thankyou #gratitude #iamhappy #creatingmemories #experiencemore#traveladdicted #abundance #positiveenergy #amazinglife #increase #travel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *